Actuele producties en projecten

Bijgesneden bethlehem

 

BETHLEHEM

Ontwerp decor Premiere november ‘24

Bethlehem: een oer-Groningse komische kerstkaravaan. In het humorvolle kerstsprookje ‘Bethlehem’ wordt in een unieke stal een hedendaags kerstverhaal gekoppeld aan de realiteit en de gevolgen van de aardbevingsproblematiek en energietransitie in Noord-Groningen. Het is een fantasievol modern decembersprookje verbonden aan oude tradities en volksverhalen van trots, verbinding en standvastigheid uit de regio. ‘Bethlehem’ is een mix van Groningse geschiedenis en cultuur tegenover de hedendaagse maatschappij waarin verduurzaming mensen polariseert, maar hopelijk uiteindelijk toch ook samenbrengt.

 

bijgesneden foodtruck campus

 

CAMPUS EEMSDELTA GRONINGEN

Kwartiermaker Makerswierde

Er is behoefte aan makers in nieuwe en oude technieken en ambachten; in de energie, zorg, scheepvaart chemie en land(bouw). Een plek om jongeren en ouderen te inspireren hun (technische) talenten samen met bedrijven te ontdekken door denken en doen te combineren. We bouwen aan foodtrucks, escape-rooms, VR-rooms etc. …en iedereen mag meedoen!

 

EPIQ LOGO

 

POP-UP MUSEUM EPIC

Ontwerp & productie

Ontwerp & productie van een reizend educatief-museaal centrum over gaswinning en aardbevingen, over energie in verleden, heden en toekomst.

 

LOCATIE 3 AAA

 
DE BARST

De Barst belandt in een nieuwe fase. We zijn geland aan de Damsterplas in Steendam. Hier treffen we de voorbereidingen voor het maken van onze eerste voorstelling DE BARST.

Meer informatie

D7884287656060ADDFDCB2125DA18F43

 

PAVILJOEN UITBREIDING Leekstermeer

Uitbreiding Paviljoen Meerzicht met een multifunctionele aanbouw.